"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tallinn otsib sportmängude ­esindusvõistkondi (0)
10. märts 2008

Tallinna spordi- ja noorsooamet kuulutab välja konkursi selle aasta Tallinna esindusvõistkonna leidmiseks, kandidaatide väljaselgitamisel lähtutakse sportlikest saavutustest ja Tallinna esindamisest väljaspool Eestit.

Tallinna spordi- ja noorsooamet kuulutab välja konkursi selle aasta Tallinna esindusvõistkonna leidmiseks, kandidaatide väljaselgitamisel lähtutakse sportlikest saavutustest ja Tallinna esindamisest väljaspool Eestit.
Tasemelt peavad sportmängude võistkonnad (jalg-, käsi-, võrk- ja korvpall ning jäähoki) osalema vähemalt Balti regiooni tasemega võistlustel (käsi-, võrk- ja korvpalli Balti liiga, Euroopa liigad jne). Tallinna linn soovib innustada parimaid võistkondi osalema rahvusvahelisel areenil ning esindama Tallinna linna väljaspool Eesti vabariiki.
2007. aastal olid Tallinna esindusvõistkondadeks Audentese korvpalli naiskond Tallinna Living ja võrkpalli meeskond Tallinn Selver, Tallinna BC Kalev / Cramo korvpallimeeskond, HC Chocolate Boys käsipallimeeskond ja FC Levadia jalgpallimeeskond.
Taotluste esitamise lõpptähtaeg on 31. märts 2008.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.