"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
Tänavu valmib 33,2 kilomeetrit uusi reoveetorustikke (0)
10. märts 2008

2008. aasta jooksul rajab AS Tallinna Vesi 33,2 kilomeetrit reovee kanalisatsioonitorustikke.

2008. aasta jooksul rajab AS Tallinna Vesi 33,2 kilomeetrit reovee kanalisatsioonitorustikke.
„Kanalisatsioonitorustike rajamisel lähtub Tallinna Vesi 2008.–2010. aastaks koostatud ning linnavalitsuse kinnitatud võrkude laiendamise kavast,” ütles linnapea Edgar Savisaar. „Kanname hoolt selle eest, et veefirma sellest kinni peaks ja aastaks 2011 kogu linn kanalisatsioonivõrguga kaetud oleks.”
Kanalisatsioonitorustike rajamise selle aasta plaanides moodustab 14,8 kilomeetriga põhimahu Nõmme linnaosa, Kristiinesse on plaanis rajada 4,9 km, Piritale 3,5 km ja Haaberstisse 7,3 km torustikke.
2009. aastal rajatakse kokku 38,6 km vee- ja kanalisatsioonitorustikke, sellest 32,8 km Nõmmel. 2010. aastal rajatakse Nõmmel 18,6 km, Pirital 6,7 km ja Haaberstis 5,3 km vee- ja kanalisatsioonitorustikke. Kokku ehitatakse 2010. aastal 36,3 km torustikke.
Seega on kavas rajada kolme aasta jooksul kokku 108,1 km torustikke.
Suurema osa tänavuste töödega on plaanis alustada aprillis, esimesed lepingud tööde teostajatega on juba sõlmitud. Võrkude laiendamise kava on plaanis lähiajal ka Tallinna kodulehele üles panna, et ka huvilised linnakodanikud saaksid tööde käiguga pidevalt kursis olla.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.