"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tudengijazz 10.–16. märts 2008 (0)
10. märts 2008

Noorte ja tudengite rütmimuusikafestival koondab Euroopa paremiku noortest džässitalentidest, kes ühe nädala jooksul annavad üle Eesti 50 kontserdi.
Juba neljandat aastat korraldatav festival on sellel aastal võtnud peaeesmärgiks luua ühtse Euroopa noori koondava festivali traditsiooni. Arvestades Tallinna kui 2011. aasta Euroopa kultuuripealinna ambitsiooni, soovib ka Tudengijazz anda oma panust, et rikastada pealinna kultuurisündmustikku. Sel aastal on esinejaid lisaks Eestile ka Soomest, Rootsist, Taanist, Saksamaalt, Šveitsist, Prantsusmaalt ja mujalt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.