Venemaa propaganda edu selles seisnebki, et valesid tambitakse järjekindlalt, seal ainult jaburused ongi. Kõige krooniks on aga ütlemine, et Venemaa pole kunagi kellelegi kallale tunginud.

Toomas Alatalu, väliskommentaator
Tudengijazz 10.–16. märts 2008 (0)
10. märts 2008

Noorte ja tudengite rütmimuusikafestival koondab Euroopa paremiku noortest džässitalentidest, kes ühe nädala jooksul annavad üle Eesti 50 kontserdi.
Juba neljandat aastat korraldatav festival on sellel aastal võtnud peaeesmärgiks luua ühtse Euroopa noori koondava festivali traditsiooni. Arvestades Tallinna kui 2011. aasta Euroopa kultuuripealinna ambitsiooni, soovib ka Tudengijazz anda oma panust, et rikastada pealinna kultuurisündmustikku. Sel aastal on esinejaid lisaks Eestile ka Soomest, Rootsist, Taanist, Saksamaalt, Šveitsist, Prantsusmaalt ja mujalt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.