"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
USA linnad seavad äridele nõudmisi (0)
10. märts 2008

Paljud USA linnad on hakanud esitama ettevõtetele enne müügilubade andmist mitmeid nõudmisi, kuigi veel mõni aeg tagasi oldi nõus suuettevõtjatele pigem lõputuid järeleandmisi tegema, et nad iga hinna eest linnas äritseksid.

Paljud USA linnad on hakanud esitama ettevõtetele enne müügilubade andmist mitmeid nõudmisi, kuigi veel mõni aeg tagasi oldi nõus suuettevõtjatele pigem lõputuid järeleandmisi tegema, et nad iga hinna eest linnas äritseksid.
Chicago linnanõukogu tahab vastu võtta määrust, mille kohaselt oleksid üle miljardi dollarilise käibe ja üle 90 000 ruutmeetrise ostupinnaga suured jaemüügikauplused kohustatud oma töötajatele maksma vähemalt miinimumpalka. Aastaks 2010 peaksid kauplused oma töötajatele maksma palka vähemalt kümme dollarit tunnis ja pakkuma neile mitmeid soodustusi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.