Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Helsingi ­võitleb ­tolmuga tänaval (0)
17. märts 2008

Helsingis valmis uuring tänavatolmu kohta, millest selgus, et linnas valitsevad väga suured erinevused tolmu määra osas nii eri linnaosade kui ka eri tänavate vahel.
Selgus, et ka talvise teehoolduse meetmed mõjutavad oluliselt seda, kuivõrd suudetakse varakevadel tolmuga toime tulla. Näiteks tänavatolmu tekke algfaasis, kui tänavaid ei saa veel liiga külma ilma tõttu veega puhastada, on võimalik tolmu siduda kaltsiumkloriidiga. Selle meetme abil oli võimalik tolmutaset efektiivselt vähendada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.