"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
“Kevad kõnnib mööda linna” (0)
17. märts 2008

Tallinna Noorte Klubi Kodulinn korraldab koos oma heade sõpradega kogu linnarahva rõõmuks kevade saabumise päeval, 20. märtsil juba traditsiooniks saanud üritustesarja “Kevad kõnnib mööda linna”.
Kodulinna juhi Tiina Mägi sõnul on linlased kevadet Musumäele tervitama kogunenud juba üle 30 aasta. “Sel aastal on kavas 12 erinevat üritust, mis kõik saavad kevade saabumise puhul alguse 16 minutit pärast täistundi,” ütles Mägi.
Kavas on näiteks “Kevadekuulutused taimeriigis” Tallinna Botaanikaaias, “Kevad saabub kohe-kohe Loomaaeda”, “Esimene kevadöö Hoffmanni ja Eriti Kurva Muusika Ansambliga” Kunstimuuseumis ja palju muud huvitavat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.