"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Nädala kultuurisündmus (0)
17. märts 2008

Suurel reedel, 21. märtsil toimub Kaarli kirikus kontsert “Bach. Johannese passioon“. Esinejateks Kädy Plaas (pildil), Läti Raadio koor, Riga Sinfonietta, Helen Lokuta, Mati Turi, Viesturs Jansons, Krisjanis Norvelis. Dirigeerib Andres Mustonen. Neljal korral (1994., 2000., 2004. ja 2005.aastal) on Läti Raadio koori peetud Läti professionaalse muusika kõrgeima preemia – Suure Läti muusikaauhinna – vääriliseks. 2005. a. pälvis koor Läti suurima ajalehe Diena Aasta Kultuuripreemia.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.