"Hea nali on siis, kui sa ei pea selle järel ütlema, et ma tegin nalja. Kui sa seda juba pead ütlema, siis järelikult polnudki tegu naljaga."

Tõnis Niinemets, näitleja ja koomik
Nädala: okas, rosin, pähkel (0)
17. märts 2008

NÄDALA OKAS:
RAHVUSTE EBAVÕRDSUS. Täna avaldunud 2007. aasta Eesti inimarengu aruandest selgub, et mitte-eestlased pole tööturul eestlastega võrdses positsioonis isegi siis, kui nad valdavad vabalt eesti keelt ning on Eesti kodanikud. Aruande kohaselt saavad eestlased rohkem palka kui mitte-eesti päritolu inimesed ning hoolimata majanduse tõusust see vahe üha süveneb.

NÄDALA ROSIN:

EDUKAS TULEVIKULINN. Financial Times gruppi kuuluva inglise ajakirja fDi viis mullu läbi uuringu rohkem kui 1000 Euroopa linna ja regiooni seas ning selgitas välja Euroopa tulevikulinnade TOP 50. Tallinn pälvis üldises paremusjärjestuses 11. koha, edestades teiste hulgas selliseid suurlinnu nagu Madrid, Barcelona, Birmingham, Hamburg, Dublin, Viin, Stockholm.

NÄDALA PÄHKEL:

TALLINNA TAGA POLE HÄÄ. Valglinnastumist kajastavast uuringust selgub, et pealinna lähiümbrusesse kolinud inimeste elutingimused pole kiita ning linnast välja kolimisega pole inimesed saanud oodatud elukvaliteedi tõusu vaeveldes mitmete probleemide küüsis, nagu näiteks halb infrastruktuur. Mida teha, kas linna tagasi kolida või olukorda linna lähiümbruses parandada?

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.