"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Pae tänav muutub tundmatuseni (0)
17. märts 2008

Pae tänaval Peterburi tee ja Väike-Paala tänava vahelisel lõigul ehitatakse kapitaalremondi käigus välja Majaka põigu, Pae ja Kiive tänava ringristmik, valmivad kergliiklusteed ning rajatakse paepinnasesse sademevee kanalisatsioon.
Rekonstrueeritava lõigu pikkus on 800 m, sõidutee pindala ca 12 800 m² ning kõnnitee pindala ca 8100 m². Töid teostab riigihanke võitnud AS Talter ning tööde kogumaksumus on 33 mln krooni.
“AS K-Projekti poolt koostatud rekonstrueerimise projekti alusel ehitatavale teelõigule tuleb kümme ülekäigukohta, mis varustatakse spetsiaalse valgustusega.”
Kapitaalremont Pae tänaval kestab juuli keskpaigani.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.