"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Tööstuspark on loonud 1000 uut töökohta (0)
17. märts 2008

Tallinna Linnavalitsus kavatseb suurendada ASi Lasnamäe Tööstuspark aktsiakapitali 21,32 miljoni krooni võrra.
Linn annab aktsiaseltsile mitterahalise sissemaksena üle kinnistu Betooni tn 6B jagamisel tekkivad seitse maatükki. Üle antud maatükkidel alustab aktsiaselts järjekordse tööstuspargi infrastruktuuri väljaehitamist.
Ettevõtete huvi tööstusmaa kruntide vastu on alati olnud väga suur. Tööstuspargi edu pandiks on olnud selle soodne asukoht, ettevõtjatele logistilises ja töötajatele asukoha mõttes. „Kolme aastaga oleme suutnud Lasnamäe tööstuspargi esimeses etapis püstitatud eesmärgid ellu viia, rajades sinna infrastruktuuri ja loonud tuhat uut töökohta,“ ütleb abilinnapea Jaanus Mutli. Hiljemalt 2009. aasta lõpuks peaks olema tööstuspark täielikult välja arendatud.
AS Lasnamäe Tööstuspark asutati Tallinna Linnavolikogu otsusega 2004. aastal. Aktsiaseltsi põhiülesandeks on Lasnamäe tööstuspargi(parkide) infrastruktuuri rajamine, kruntide võõrandamine tööstuspargis arenduskrunte soovivatele firmadele ning järelevalve teostamine tööstuspargi arendamise üle.
Aktsiaselts ehitas aastatel 2004–2006 välja Lasnamäe tööstuspargi Punane tn – Kuuli tn -Osmussaare tn – Taevakivi tn piirkonnas. Rajas tööstusparki vee-, kanalisatsiooni-, elektri-, kaugkütte- ja sidetrassid, sademevee kanalisatsiooni, üldkasutatava haljastuse. Ehitas Tallinna linnale 2,4 km tänavaid ning andis hoonestajatele üle 18 väärtustatud krunti. Arvestuslikult luuakse tööstuspargis 1700 töökohta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.