"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Dublinis raskeveokite liiklus kesklinnas keelatud (0)
31. märts 2008

Raskeveokid ei tohi enam Dublini kesklinnas sõita kella seitsmest hommikul kuni seitsmeni õhtul. Seega peaks ummistunud liiklus sadamate läheduses olema minevik. “Tegemist on ühe parema otsusega, mis linnavalitsus viimastel aastatel on teinud,” ütles Iiri Tööpartei liige Eric Byrne. Raskeveokite liiklemist piiratakse kahes faasis. Esimene faas oli juba 2007. aasta 1. jaanuaril. Viimane faas, mille kohaselt ülekoormatud veokid ei ole üldse lubatud, rakendub käesoleval aastal.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.