"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Enamik ehitusettevõtjad heakorra vastu huvi ei tunne (0)
31. märts 2008

Ehitusfirmadele suunatud heakorra infopäeval tutvustasid linna spetsialistid 2007. aastal korraldatud konkursi “Parima heakorraga ehitusfirma” kokkuvõtteid.
Infopäevale heakorrast ehitusplatsidel, kus räägiti ka haljastuse ja puude kaitsmise võimalustest ehitusobjektidel, tuli 120 kutsutud ettevõtjast kohale kuus.
2007. aastal tegi komisjon 13 reidi 59 ehitusobjektile. Kuuel korral ei õnnestunud komisjonil selgitada parimat ehitusobjekti, kuna heakorra-alaseid puudusi esines kõikidel külastatavatel objektidel. Peamised probleemid, millele komisjon tähelepanu pööras, olid liivased ja mudased väljasõidud ning sellest tingituna tänavatele kandunud pinnas. Samuti ka ehitusmaterjalide lohakas ladustamine, käitlemata olmejäätmed, haljasaladel parkimine, koormakatete mittekasutamine, elektriohutus ja muude õigusaktides määratletud käskude ning keeldude järgimine. Lisaks kontrolliti ehitusobjektide ajutist valgustust ning sellega kaasnevat valgustusreostust.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.