Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Nädala kultuurisündmus (0)
31. märts 2008

Neljapäeval, 3. aprillil esietendub Rahvus­ooper Estonias üks maailma populaarsemaid muusikale MINU VEETLEV LEEDI.

Neljapäeval, 3. aprillil esietendub Rahvus­ooper Estonias üks maailma populaarsemaid muusikale MINU VEETLEV LEEDI. Solistid Hele Kõre (pildil), Raivo E. Tamm, Madis Milling, Janne Ševtšenko, Jassi Zahharov, René Soom, Helgi Sallo, Juuli Lill, Priit Volmer, Mart Laur jt. Dirigendid Jüri Alperten, Mihhail Gerts, lavastaja Ago-Endrik Kerge, lavakujundus Liina Keevallik, kostüümid Liina Pihlak, tantsuseaded Eduard Korotin.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.