"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
Nädala kultuurisündmus (0)
31. märts 2008

Neljapäeval, 3. aprillil esietendub Rahvus­ooper Estonias üks maailma populaarsemaid muusikale MINU VEETLEV LEEDI.

Neljapäeval, 3. aprillil esietendub Rahvus­ooper Estonias üks maailma populaarsemaid muusikale MINU VEETLEV LEEDI. Solistid Hele Kõre (pildil), Raivo E. Tamm, Madis Milling, Janne Ševtšenko, Jassi Zahharov, René Soom, Helgi Sallo, Juuli Lill, Priit Volmer, Mart Laur jt. Dirigendid Jüri Alperten, Mihhail Gerts, lavastaja Ago-Endrik Kerge, lavakujundus Liina Keevallik, kostüümid Liina Pihlak, tantsuseaded Eduard Korotin.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.