"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Parim lõimumisprojekt selgitamisel (0)
31. märts 2008

Tallinna Haridusamet kuulutas välja konkursi “Parim lõimumisprojekt”, mille raames esitlevad haridusasutused oma parimaid kogemusi eri rahvustest laste ja õpilaste lõimumisel Eesti ühiskonda.
Abilinnapea Kaia Jäppineni sõnul soodustavad lõimumisprojektid eesti- ja venekeelsete laste ja õpilaste kontakte ja ühistegevust. “Koostöö aitab luua ja hoida häid suhteid erineva keeletaustaga inimeste vahel, väärtustades seeläbi meie kultuuriliselt mitmekesist keskkonda,” lausus Jäppinen.
Konkursile esitatud projektid võivad sisaldada mitmesuguseid tegevusi, näiteks õpetajate ja õpilaste vahetusi, koolitusi, konverentse, seminare, konkursse, spordiüritusi, ekskursioone, keelelaagreid jne.
Tegevused peavad olema eesmärgipärased ja lapsele/õpilasele suunatud. Žürii hindab konkursile esitatud projektide juures nende väärtust haridusasutuse ja linna kontekstis, mõju õppe- ja kasvatustegevusele ning rakendatavust teistes haridusasutustes. Oluline on ka taotluse ülesehitus, selle läbimõeldus ja süsteemsus.
Tunnustusele võivad kandideerida kõik Tallinna üldhariduskoolid, koolieelsed lasteasutused ning huvikoolid, kes on käesoleval või eelmisel õppeaastal rakendanud lõimumisprojekte eesti ja vene õppekeelega haridusasutuste vahel.
Konkursitöö esitamise tähtaeg on 28. aprill. Auhinnad antakse üle kooliaasta pidulikul lõpetamisel Lillepaviljonis 5. juunil 2008.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.