"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Tänavate hooldusremondiks 101 miljonit krooni (0)
31. märts 2008

Linna peamagistraalide kevadine remont algab kohe, kui saabuvad esimesed soojad ilmad ja asfalditehased alustavad tööd. Linn on hooldusremondiks eraldanud 101 miljonit krooni.
Tallinna Teede ASi andmetel loodetakse esimesed asfalditehased käivitada juba aprilli esimesel nädalal.
“Siis hakatakse kohe realiseerima kevadist remondikava, mille eesmärgiks on tagada löökaukude likvideerimine magistraalidel hiljemalt 15. maiks,” ütles Tallinna Kommunaalameti hooldusosakonna juhataja Tarmo Sulg. “Seejärel jätkame teetöödega kõrvaltänavatel.”
Talveperioodil parandatakse teeauke talvise kuuma mustseguga. “Kuna talvised remonditööd on suvistest oluliselt kallimad, tehakse talveperioodil igapäevaselt vaid hädavajalikke hooldustöid,” selgitas Sulg.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.