"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
“Armastatud Eesti hitid läbi aegade” (0)
07. aprill 2008

14. aprillil kuuleb Estonia kontserdisaalis algusega kell 19.00 kontserti sarjast “Armastatud Eesti hitid läbi aegade”, kus laulavad Maarja-Liis Ilus, Ivo Linna, Koit Toome, Kaire Vilgats ning Jakko Maltis.
Kontsert on jätkuks eelmisel aastal publiku poolt väga hästi vastu võetud sarjale “Armastatud superhitid läbi aegade”. Kontserdisarja ühe korraldaja Marko Reikopi sõnul kõlab erinevalt eelmisest aastast ainult eestikeelne muusika. “Saime möödunud aastal publikult hulga positiivset tagasisidet ja ühtlasi ka nõuande mängida rohkem kodumaist muusikat,” lisab Reikop.
Ivo Linna sõnul on eestikeelne muusika tähtis, sest seda mängitakse ja lauldakse eestlastele. “Sellepärast on ta ka igale meie inimesele südamelähedane,” märgib Linna. Läbi aegade on Eesti muusikat palju tehtud, aga kõik laulud ei pääse parnassile. “Meie valik on tehtud aga kõige paremate hulgast ja loomulikult oli selle tegemine raske, nõudes loomingulisi vaidlusi,” täpsustab Linna.
Kaks kolmandikku lauludest on rõõmsameelsed ja tempokad, kuid kindlasti on repertuaaris ka igihaljaid ballaade. Lisaks välja kuulutatud artistidele lubavad korraldajad ka üllatusesinejaid, kelleta Eesti popmuusika ajalugu ette ei kujutaks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.