"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Diagnostikakeskuses algasid eriarstide vastuvõtud (0)
07. aprill 2008

Aprillist algasid Tallinna Diagnostikakeskuses neuroloogide ja kardioloogide vastuvõtud aadressil Pärnu mnt 104b. Haigekassaga sõlmitud lepingu piiratud mahu tõttu võtavad eriarstid vastu lühendatud tööajaga.
Kardioloogide vastuvõtt on esmaspäeviti ja neljapäeviti kella 9–12 ja kolmapäeviti kella 16–19.
Neuroloogid võtavad patsiente vastu teisipäeviti kella 14–17 ning neljapäeviti kella 15–18.
Registreerida saab telefonil 666 5130 ja 19091.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.