"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Intelligentsete linnade võrgustiku looja käis visiidil (0)
07. aprill 2008

Möödunud nädalal käis Tallinnas tutvumisvisiidil Intelligent Community Forumi (ICF) asutajaliige ja peaorganisaator Louis A. Zacharilla. Mees oli üks nendest, kes valis Tallinna tänavu teist aastat järjest seitsme intelligentsema kogukonna sekka.
Visiidi eesmärgiks oli lähemalt tutvuda siinsete e-süsteemi rakenduste ja lahendustega.
Zacharilla osales ka linnavalitsuse istungil ja kohtus linnapea Edgar Savisaarega, samuti tutvus ta muu hulgas Tallinna Haridusametis e-kooli projektiga ning eri organisatsioonide tööga.
Lisaks Tallinnale kuuluvad intelligentsemate kogukondade hulka tänavu veel Dundee (Šotimaa), Fredericton (Kanada), Gangnami rajoon Soulis (Korea), Kirde-Ohio (USA), Westchester New Yorgis (USA) ning Winston-Salem (USA).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.