"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Linnapea kohtus Euroopa Jalgpalliliidu presidendiga (0)
07. aprill 2008

Linnapea Edgar Savisaar ja abilinnapea Kaia Jäppinen kohtusid Euroopa Jalgpalliliidu UEFA presidendi Michel Platiniga. Vahetati arvamusi viimasel ajal nii spordi kui ka laiemat üldsust puudutavatel teemadel. Pikemalt räägiti rassismi ilmingutest spordiväljakutel ning kokkuleppemängude juba reaalsest ohust spordimaailmas.
Ühiselt tõdeti, et nende kahe väärilmingu vastu võitlemine ei ole ainult spordiorganisatsioonide, vaid ka riikide ja linnade kohus. Michel Platini rääkis põgusalt oma kogemustest 1998. aasta MMi organiseerimisel ning andis Tallinnale mõned head soovitused aastal 2011 Euroopa Kultuuripealinna korraldamisel. Eesti Jalgpalliliidu president Aivar Pohlak tutvustas alaliidu kavatsusi jalgpalli infrastruktuuri väljaarendamisel Tallinnas, mida omalt poolt lubas toetada ka rahvusvaheline jalgpalliliit.
Mängijana tuli Platini 1984. aastal Euroopa meistriks, olles turniiri parim mängija ja edukaim väravakütt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.