"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Loomade kiibistajad jõuavad Lasnamäele (0)
07. aprill 2008

Lemmikloomi saab kiibistada 12. aprillil kella 11–13 Mustakivi keskuse esisel parkimisplatsil (Mahtra 1). Kiibistamise hind on kampaania käigus linnakodanikule 250 krooni, mis on ligi poole odavam kui loomakliinikutes.
Eesti Väikeloomaarstide Seltsi veterinaar paigaldab mikrokiipe nii koertele kui ka kassidele ning registreerib loomad Tallinna koerte keskregistrisse.
Kaasa tuleb võtta looma vaktsineerimispass, koerale suukorv, kaela- ja jalutusrihm. Kohapeal saab loomi ka vaktsineerida, osta ussirohtu ja küsida veterinaarilt nõu. Teenindatakse elavas järjekorras. Loomaomanik peab suutma oma koera ise kinni hoida. Lisateave Tallinna abitelefonilt 1345 ja www.tallinn.ee/lemmikloom.
Eelregistreerimine tööpäevadel kella 10–12 telefonil 5832 5248; e-post: jaak@antnet.ee

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.