"Arendajad ei lase arhitektidel lähtuda inimeste vajadustest, vaid sellest, kuidas äriplaan võimalikult tulu tooks."

Kunstiakadeemia rektor, arhitektuuriajaloolane Mart Kalm
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
07. aprill 2008

Järgmisel esmaspäeval, 14. aprillil kell 19.00 etendub Estonia kontserdisaalis “Armastatud Eesti hitid läbi aegade”, kus laulavad Maarja-Liis Ilus (pildil), Ivo Linna, Koit Toome, Kaire Vilgats ning Jakko Maltis. Kontsert on jätkuks eelmisel aastal publiku poolt väga hästi vastu võetud sarjale “Armastatud superhitid läbi aegade”.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.