"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
07. aprill 2008

Järgmisel esmaspäeval, 14. aprillil kell 19.00 etendub Estonia kontserdisaalis “Armastatud Eesti hitid läbi aegade”, kus laulavad Maarja-Liis Ilus (pildil), Ivo Linna, Koit Toome, Kaire Vilgats ning Jakko Maltis. Kontsert on jätkuks eelmisel aastal publiku poolt väga hästi vastu võetud sarjale “Armastatud superhitid läbi aegade”.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.