"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Teeparandustööd Männikul, Nõmme ja Mustakivi teel (0)
07. aprill 2008

Aprillis alustatakse Nõmme tee rekonstrueerimist ning jätkuvad parandustööd Mustakivi teel, Männiku teel ja Rocca al Mare promenaadil.
Nõmme teel (lõigul Tedre tänav – Linnu tee) rajatakse kõnni- ja kergliiklusteed, uuendatakse tänavavalgustust, olulisematele ristmikele paigaldatakse foorid, rajatakse uued vee-, kanalisatsiooni- ja drenaažitorustikud, sidekanalisatsioon ning elektrivõrk.
Objekti maksumus on 38 miljonit krooni ja valmimistähtaeg on selle aasta augustis. Nõmme tee rekonstrueerimine jätkub järgmisel aastal.
Mustakivi tee lõigus Tähesaju tänavast Vana-Narva maanteeni jätkatakse pooleli jäänud ehitustöid, mille raames paigaldatakse viimistluskiht asfaltbetooni, tehakse teekattemärgistus ja taastatakse haljastus. Tööde lõpptähtaeg on 15. mai. Ehitaja on Tallinna Teede AS. Objekti kogumaksumus on samuti 38 miljonit krooni.
Männiku teel, Vabaduse puiestee ja Valdeku tänava vahelisel lõigul paigaldatakse asfaldi viimistluskiht, tehakse teekattemärgistus ja haljastus. Tööde lõpptähtaeg on 30. mai. Töid teostab Teede REV-2. Objekti maksumus on 78,7 miljonit krooni.
Ehitusjärgus on ka Rocca al Mare kaldapromenaad. Käesoleva aasta linnaeelarvest on objektile ette nähtud investeeringuid 10 miljoni krooni väärtuses. Tööde lõpptähtajaks on 15. juuli.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.