"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
Ühissõidukid püsivad edaspidi paremini graafikus (0)
07. aprill 2008

Tallinn rakendab 26 foorristmikule lisaseadmed, mis sõidugraafikust mahajäämise korral annavad ühistranspordile kas ennetava rohelise tule või pikendavad rohelise tule kestust. Uus süsteem aitab ühissõidukitel paremini graafikus püsida.
Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul tõstab prioriteedisüsteem ühistranspordi kvaliteedi uuele tasemele ning ühissõidukitel on sõidugraafikust tunduvalt kergem kinni pidada.
Eelistussüsteemi rakendatakse 63 bussil, mis teenindavad liine 9, 16, 17, 17A, 23, 23a ja 48, ning 48 trollibussil, mis teenindavad liine 2, 3 ja 6.
Tallinna Transpordiamet annab teada, et süsteemi testimisperioodi jooksul kuni maikuu lõpuni võivad eelmainitud liine teenindavad sõidukid väljuda peatustest mõned minutid sõiduplaanis ettenähtust varem ning palub sellega seoses sõitjatelt mõistvat suhtumist.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.