"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Vanalinn muutub ­jalakäijasõbralikumaks (0)
07. aprill 2008

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul pandi nüüd detailsemalt paika autoliiklus vanalinnas. “Vanalinna elanikud, kes vajavad ligipääsu oma kinnistutele, mis paiknevad jalakäijate alal, saavad seda teha tõendi alusel, mida väljastab Tallinna Transpordiamet,” sõnas Mutli. “Niguliste, Vana-Posti ja Harju tänav ei ole uue määruse jõustumisel enam jalakäijate alad seoses peatselt algavate ehitustöödega Vabaduse väljakul.”
Et mitte kitsendada linna seatud piirangutega kinnistute ning neil asuvate parkimiskohtade kasutamist, samuti et kergendada kinnistuomaniku tõendamiskohustust, väljastatakse kinnistute omanikele tõendid jalakäijate ala läbimiseks. Jalakäijate ala läbimise tõendite arv kinnistu kohta ei tohi olla suurem kinnistutele rajatud parkimiskohtade arvust. Juurdepääs parkimiskohtadele (möödapääsmatu vajaduse korral ka hoonetele) vanalinnas asuvatel kinnistutel ja nende teenindamine võimaldatakse ajavahemikul 6.00–10.00.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.