"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
Viini tuleb Hiina tehnoloogiapark (0)
07. aprill 2008

Austria äriagentuur (ABA) on välja käinud plaani teha Hiina Tehnoloogiapark. Park peaks valmima 2010. aastaks. Pargi eesmärk oleks pakkuda Hiina ettevõtetele hüppelauda Ida-Euroopasse. Sarnane süsteem toimib juba USAs, Singapuris, Venemaal ja Londonis. Viin valiti hiinlaste poolt välja, sest ta asub kahe suure autotehase vahetus läheduses, üks Austrias Styria provintsis ja teine üle piiri Slovakkias.
Uues kompleksis plaanitakse pakkuda mitmeid info- ja kommunikatsioonitehnoloogiaid jne.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.