"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Viini tuleb Hiina tehnoloogiapark (0)
07. aprill 2008

Austria äriagentuur (ABA) on välja käinud plaani teha Hiina Tehnoloogiapark. Park peaks valmima 2010. aastaks. Pargi eesmärk oleks pakkuda Hiina ettevõtetele hüppelauda Ida-Euroopasse. Sarnane süsteem toimib juba USAs, Singapuris, Venemaal ja Londonis. Viin valiti hiinlaste poolt välja, sest ta asub kahe suure autotehase vahetus läheduses, üks Austrias Styria provintsis ja teine üle piiri Slovakkias.
Uues kompleksis plaanitakse pakkuda mitmeid info- ja kommunikatsioonitehnoloogiaid jne.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.