"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiinesse kerkib uus ujula (0)
14. aprill 2008

9. aprillil sai nurgakivi Audentese spordikompleksi juurde rajatav ujula, mis peaks valmima juba käesoleva aasta novembris.

Ujulasse tuleb 25 meetri pikkune kuue rajaga bassein, madal bassein ujumise algõpetuse jaoks, lõõgastusbassein, avarad riietus- ja pesemisruumid, saunakompleks soome ja aurusaunaga. Ujulaga samas kompleksis asuvasse spordikeskusesse tuleb kaks aeroobikasaali, ligi 600m² jõusaal ning maadlussaal. Ujulat hakkavad kasutama Audentese koolide õpilased, Mustamäe ja Kristiine kooliõpilased, ka on ujula avatud kõikidele linlastele.
Ujula ehituse maksumuseks on 73 miljonit krooni, Tallinna linn toetab ehitust 12 miljoni krooniga. 2005. aastal sõlmisid Tallinna linn ja Audentes Halduse OÜ heade kavatsuste kokkuleppe, mille kohaselt lubas linn toetada ujula projekteerimis- ja ehitustöid.
Pidulikul tseremoonial osalesid Tallinna abilinnapea Kaia Jäppinen, Kristiine linnaosa vanem Mihhail Korb ning Audentese juhatuse liige ja spordikooli direktor Marek Kaleta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.