"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
14. aprill 2008

Järgmise nädala laupäeval, 26 aprillil kell 16.00 esineb Estonia Talveaias Jazzkaare raames Tuuli Taul & Trio. Sel kontserdil kõlavad nii omalooming kui ka teiste kirjutatud muusika, mis üht- või teistpidi seotud tundega, nagu võiks just praegu ja niisama mööda tänavaid joosta. Rõõmustada. Kurvastada. Kevad on nii valmis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.