"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
NÄDALA OKAS-ROSIN-PÄHKEL (0)
14. aprill 2008

NÄDALA OKAS:
LISAEELARVEGA VIIVITAMINE.
“Ansipi soov negatiivse eelarve vormistamisega viivitada meenutab fanaatilisuse poolest seda Venemaa usuhullude sekti juhti, kes viimaks endal puuhaluga pead lõhki püüdis lüüa ja viibib praegu koomas. Ainult et tegutsemisajendid on vastandlikud: Pavel ootas maailmalõppu, aga seda ei tulnud; Ansip ei oodanud majanduslangust, aga see tuli. Teda ootab ilmselt poliitiline kooma.” Delfi arvamustoimetaja Vilja Kiisler

NÄDALA ROSIN:
LINNA RAHASEIS HEA.
Kui riigi rahandus on kokku vajumas, siis linnakassasse laekus 2008. aasta esimese kolme kuuga 1,73 miljardit krooni, mis on 22,9% aastaks kavandatust. Võrreldes eelmise aasta esimese kvartaliga laekus tänavu ka maksutulu 194 miljonit krooni ehk 21,6% rohkem.

NÄDALA PÄHKEL:
AUTORITAARSED JUHID.
EASi tellitud uuringust selgus, et vaid 15% Eesti elanikkonnast usub juhtide tegevuse aususse ja eetilisusesse. Samuti leiti, et firmades valitseb valdavalt autoritaarne juhtimisstiil. Samuti arvab üle poole küsitletutest, et juhtide jaoks on esiplaanil kiired tulemused, mitte kaugemad eesmärgid. 74% inimestest ei arvanud samuti, et Eesti ettevõtetel läheb hästi. Pähkel juhtidele – miks?

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.