"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
Rekordarv sõidukite teisaldusi (0)
14. aprill 2008

Valesti pargitud sõidukeid teisaldati pealinnas selle aasta esimeses kvartalis kaks korda rohkem võrreldes mullu sama perioodiga.
Kui 2007. aasta esimeses kvartalis teisaldati 1340 sõidukit ja vormistati 1143 kiirmenetluse otsust ja 50 väärteoprotokolli, siis selle aasta esimeses kvartalis teisaldati juba 3112 sõidukit, vormistati 2772 kiirmenetluse otsust ja 56 väärteoprotokolli.
Abilinnapea Jaanus Mutli sõnum valestiparkijatele on üks: me ei anna järele. “Selle aasta esimest kvartalit saame teisalduste arvu vaadeldes kindlasti nimetada rekordkvartaliks, kuna mulluse esimese kvartaliga oli teisaldusi kaks korda vähem, mis annab tunnistust meie töö efektiivsuse tõusust,” lisas Mutli. “Samas, kui kõik autojuhid pargiksid selleks ettenähtud kohtadesse, siis poleks meil ka midagi teisaldada. Loodame, et meie linna parkimiskultuur lõpuks ka paranema hakkaks.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.