"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
Remont lõpeb 15. mail (0)
14. aprill 2008

Ülemöödunud nädalal käivitati Tallinnas taas esimene asfalditehas, mis võimaldas alustada Tallinna tänavate kevadist hooldusremonti.
“Lumevaene ja nullilähedaste temperatuuridega talv mõjus Tallinna tänavatele laastavalt,” väitis abilinnapea Denis Boroditš, kelle sõnul olid esimesed teetööobjektid Paldiski maantee Harku järve piirkonnas, M. Härma tänaval Härma sillast J. Koorti tänavani ja Nõmme ning Mustamäe peatänavad.
Samuti asfalteeriti Paldiski maanteel lõigus Õismäe tee – linnapiir, Kose teel lõigus Saare tee – Rummu tee ning Kärberi tänaval lõigus Ussimäe tee – Kihnu tänav. Lisaks töötavad kaks remondibrigaadi Põhja-Tallinna ja Mustamäe linnaosas, kus tehakse teekatte hooldusremonti immutusmeetodil.
Tallinna linna 2008. aasta eelarves teerajatiste korrashoiuks on nähtud ette 101 miljonit krooni. Hooldusremonttööd magistraaltänavatel peaks lõppema Tallinna päevaks ehk 15. maiks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.