"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Selgub kõige lapsesõbralikum lasteaed (0)
14. aprill 2008

Tallinna Haridusamet kuulutas välja konkursi “Lapsesõbralik lasteaed 2008”, kus saavad osaleda kõik pealinna munitsipaallasteaiad, lasteaed-algkoolid ja lasteaed-põhikoolid.

Tallinna abilinnapea Kaia Jäppineni sõnul on linna eesmärk auhinnaga tunnustada lasteasutusi, kus on pööratud tähelepanu laste mängu- ja õpikeskkonna turvalisusele ja mitmekesisusele ning arvestatud laste vajadustega, rakendades selleks vahvaid lapsesõbralikke ideid. Žürii hindab nii lasteasutuste õpi- ja mängukeskkonda, üldruumide kasutamise võimalusi, lapsest lähtuvat planeerimist, väärtuste ja eetika kujundamist, perede kaasatust õppe- ja kasvatusprotsessi kui ka laste ja lapsevanemate rahulolu-uuringutest tulenevaid hinnanguid.
Konkursil osalejatel tuleb esitada Tallinna Haridusametile (Estonia pst 5a, Tallinn 10143) hiljemalt 29. aprilliks 2008 kirjalik taotlus, millele on lisatud pildimaterjal CD- või DVD-plaadil. Taotlusi presenteeritakse žüriile avalikul kaitsmisel. Hinnatakse nii esitatud kirjalikku tutvustust kui ka suulist presentatsiooni. Kaitsmised toimuvad maikuus, võitjad kuulutatakse välja õppeaasta lõpus.
Möödunud aastal pälvisid tiitli Paekaare Lasteaed, Arbu Lasteaed, Piiri Lasteaed, Rõõmutarekese Lasteaed ja Lasnamäe Lasteaed-Algkool.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.