"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Tiit Kikas „String Theory“ (0)
14. aprill 2008

Sellel reedel esineb Von Krahli Teatri saalis viiuldaja Tiit Kikas.
Kõlavad läinud suvel ilmunud albumi “String Theory” kompositsioonid, kuid kavas on ka seni veel avalikkust mittenäinud lood.
Mitmes bändis tegutsenud isepäine muusik on väga paljudele muusikuisiksustele jätkuvalt inspireeriv lavapartner ning ka viljakas filmimuusika kirjutaja. Kikas mängib viiulit sõrmede, sämpleri ja luuperiga ja veel paljude tehniliste vahenditega.
Tiit Kikas: “Kui ei oska lihtsalt, tuleb teha keeruliselt. Ja peab tõdema, et sellest võib saada harjumus… Ja seda mitte ainult pillimängus… Võibolla läheb mu tehnikavaimustus ühel päeval üle ja siis lippan hüpaksammul, akustiline viiul kilekotis, kultuurimaja poole, seni aga püüan nii suurte sammudega sellel avastamata maal ringi tuhnida ja luua vähemalt enda jaoks viiulist teistsugune ettekujutlus kui see, millisena teda juba aastasadu teatakse…”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.