"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Uued puhkevõimalused maastikukaitsealal (0)
14. aprill 2008

Linnavolikogusse jõudis teemaplaneering “Nõmme–Mustamäe maastikukaitseala puhkevõimaluste planeerimine” lähteülesanne.
Planeeringuga tagatakse looduslike ja poollooduslike koosluste säilimine ja kaitse, võimaldades samas linnakodanikel maastikukaitsealal vaba aega veeta.
Teemaplaneeringu raames uuritakse täpsemalt Nõmme–Mustamäe maastikukaitseala maastikku, taimestikku ja loomastikku, aga ka ala kasutuskoormust. Teemaplaneeringuga esitatakse kergliiklusteede, tervise- ja suusaradade ning muude puhkevõimaluste, samuti valgustuse ja parkimise sobivaimad lahendused.
Nõmme–Mustamäe maastikukaitsealale on koostatud kaitse-eeskiri ning kaitsekorralduskava.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.