"Kriisiolukordades on igasugused naljamehed väga nõutud, sest nad aitavad ventiili lahedamaks keerata. Võim, iseäranis autoritaarne, kardab saada välja naerdud."

Hardi Volmer, muusik ja filmimees
­Botaanikaaeda kerkib 26meetrine ­vaatlustorn (0)
21. aprill 2008

Tallinna Keskkonnaamet sõlmis Patiks OÜga lepingu Tallinna Botaanikaaia vaatetorni projekteerimiseks.
Puidust vaatlustorn on plaanis projekteerida nii, et ühel vaatlusplatvormil saaks korraga viibida kaheksa inimest. Kõige kõrgem vaatlusplatvorm on tellimuse kohaselt kavandatud maapinnast 26 meetri kõrgusele. “Eesmärk on saada ehitusprojekt, milles on arvestatud kvaliteetsete ehitusmaterjalidega, projekteerimise normidega ja muude tingimustega,” kommenteeris abilinnapea Deniss Boroditš. Vaatlustorn on planeeritava loodusõpperaja üks punkt, kust avaneb suurepärane vaade Pirita jõe orule ja Kloostrimetsa soole.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.