"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Eakate laulukonkursile laekus 33 laulu (0)
21. aprill 2008

Eesti Gerontoloogia ja Geriaatria Assotsiatsiooni, ETV saate “Prillitoos” ja Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse korraldatud eakatele pühendatud laulukonkursile laekus 33 laulu, paremik tuleb esitusele 23. mail kontserdil Metodisti kirikus.
Žürii, kuhu kuuluvad Boris Lehtlaan (esimees), Hille Tarto, Ahto Nurk, Heini Vaikmaa, Kersti Põldemaa ja EGGA esindaja, tuleb kokku 6. mail ja valib välja kolm auhinnalist laulu. Võistluslaulude paremik tuleb ettekandele avalikul kontserdil 23. mail Tallinnas Eesti Metodisti kirikus. Võidulaul kõlab edaspidi ka saates “Prillitoos”. Korraldajatel on kavatsus anda välja CD konkursi lauluparemikuga. Projekti toetab Hasartmängumaksu Nõukogu. Eelmisel aastal toimus konkurss EGGA ja ETV “Prillitoosi” korraldusel ning lõppkontsert oli Tartu raekojas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.