"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
MEEDIAPEEGEL: Palju kisa vähe villa (0)
21. aprill 2008

Eesti Ekspress kirjutab, et pruukis vaid Tallinna linnavalitsusel mainida võimalust piirkiiruse vähendamiseks, kui linnaisasid tabas terve sõimulaviin. Samas tunnistab Ekspress ausalt, et mõnel pool mujal Euroopas mõistetakse kiiruse ja avariide seost veidi paremini.
“Briti suurim autokaubamajade kett Motorpoint uuris asja ja leidis üllatuslikult, et tervelt kaks viiendikku saareriigi autojuhtidest on valmis leppima linnas kiirusepiiranguga 20 miili tunnis (32 km/h). Praegu lubatakse Briti linnades liikuda kuni 30 miili tunnis (48 km/h), kuid valitsus plaanib piirkiiruse langetamist kogu riigis. Arvestuste kohaselt peaks liikluses hukkunute arv seeläbi vähenema 3100 inimese võrra aastas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.