"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
NÄDALA KULTUURISÜNDMUS (0)
21. aprill 2008

SOTSPOP on tagasi! 26. aprillil jõuab Tallinna Linnahallis uues kuues taas publiku ette nõuka-nostalgiline menukontsert SOTSPOP 2008. Kontserdi SOTSPOP 2008 lavastab Andrus Vaarik, omaaegseid lööklaule esitavad ja artiste parodeerivad Kaire Vilgats, Nele-Liis Vaiksoo, Rolf Roosalu, Bert Pringi, Jakko Maltis, Janika Sillamaa, Susan Lilleväli, Pille Pürg, Andrus Vaarik, Anne Veesaar.

Tellijate vahel loositakse välja 10 tasuta piletit SOTSPOP 2008 kontserdile!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.