"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
NÄDALA OKAS-ROSIN-RÄHKEL (0)
21. aprill 2008

NÄDALA OKAS:
LAENUSOOST RIIK VÄLJA EI AITA. Kuigi pea pooled eestlased toetavad SMS-laenude keelustamist ja laenusohu vajuvate inimeste arv kasvab, ei ole riigil ega tema ametitel mingit plaani, kuidas inimesi aidata. Kuna Tallinna linna palgal on seevastu kümneid võlanõustajaid, siis soovitaks riigil siit malli võtta.

NÄDALA ROSIN:
TALLINN SAAB PUHTAKS
. Eile kell 12.00 anti avalöök Tallinna kevadisele heakorrakuule Sõstramäe tänava ääres asuva omavolilise prügimäe likvideerimisega. Linnaosas aga lähevad lahti talgud, kuhu on registreerunud juba üle 1000 inimese.

NÄDALA PÄHKEL:
KÄIGE ROHKEM JALA?
Inseneribüroo Stratum uuring näitab, et hoolimata suurejoonelisest tee-ehituskavast langeb sõidukiirus pealinnas 2022. aastaks 14,6 kilomeetrini tunnis, praegu on keskmine kiirus 30–33 kilomeetrit tunnis. Sõidukiirust 34,3 kilomeetrini tunnis tõsta on võimalik vaid juhul, kui ehitatakse välja Tallinna ringtee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.