"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Tšellokvartett C-JAM (0)
21. aprill 2008

Sellel pühapäeval kell 17 esineb Toompea muusikasalongis tšellokvartett C-JAM. Toompea muusikasalong – sädelev muusikaline elamus aristokraatlikus ümbruses publikulemmikuks kujunenud TŠELLOKVARTETILT C-JAM. Kavasse on valitud kirev bukett teoseid maailma muusikaliteratuurist, nii kergemat klassikat kui ka poppmuusika seadeid, äratundmisrõõmu paljudele. Kammerlikult sume kevadmeeleolu neljalt galantselt härrasmehelt.
Tšellokvartett C-JAM – neli meest, neli tooli, neli tšellot ja kaunis muusika…
Tšellokvartetis on ühendatud klassikaline keelpillikvartett, improvisatsiooniline big-band, tundlik ning emotsionaalne tšellokõla.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.