"Tantsimine on ju kogu inimkonnale üldomane nähtus. Seepärast on tantsukunst ka väga suures osas rahvusvaheline."

Rahvatantsu propageerija Sille Kapper-Tiisler
Valmivad uued üürieluasemed (0)
21. aprill 2008

Linnavalitsus kinnitas Loopealse asumisse kerkinud kaheksakorruselise korterelamu eluruumide üürilesaajate nimekirja.
“Seekord läheb linnaosade eluasemekomisjonide vahel jagamisele kaheksakorruselise maja 200 korterit,” ütles abilinnapea Eha Võrk. “Kaheksakorruselise kolme trepikojaga korterelamu 200 korterist 88 on ühetoalised, 96 kahetoalised ja 16 kolmetoalised.”
Võrgu sõnul annab arendaja Loopealse asumisse kerkivate korterelamute eluruumidest linna kasutusse kokku 680 korterit eluasemeprobleemi lahendamisel abi vajajate majutamiseks. “Kümnest linna kasutusse antavast majast kaheksa viiekorruselise maja kokku 280 korterit on juba välja jagatud. Viimased, samuti kaheksakorruselise maja 200 korterit jaotatakse augustis,” lisas Võrk.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.