"Tulevikku vaadates tuleks vähemalt kodutarbijad börsipõhisest süsteemist välja suunata. Ainult nii on võimalik kliimaeesmärke tulevikus täitma hakata."

Alar Konist, TalTechi energiatehnoloogia professor
Lapsed rõõmustasid Eesti sõdureid Afganistanis (0)
28. aprill 2008

Eesti kontingendi kaplan Afganistanis Ott Aro saatis möödunud nädalal Tallinna Haridusametisse kirja, kus avaldas sügavat tänu Liivamäe lasteaiale sõduritele kaasa antud joonistuste eest.
Aro sõnul on need üleval näitusena ning aitavad sõduritel meelde tuletada kodu ja perekonda. “Eriti suurt rõõmu valmistasid need meie hulgas viibivatele isadele, kellele tulid kohe meelde oma väikesed lapsed ja see tõi neile südantsoojendavat vaheldust. Suured tänud, et meid on meeles peetud ning moraalselt toetatud,” seisis kirjas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.