"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Lastehaigla juurde kerkib sünnitusmaja (0)
28. aprill 2008

Lastehaigla mahukas juurdeehitus toob Tallinnale juurde nii sünnitusmaja kui ka laste vaimse tervise keskuse. Veel on sinna plaanis rajada tervise- ja perearstikeskus ning viiekorruseline parkimismaja.
Abilinnapea Merike Martinson on aastaid rõhutanud, et sünnitusmaja peab olema lastehaigla juures, nüüd lõpuks saab see teoks. Samuti peab ta väga oluliseks, et haigla juures alustab tegevust laste vaimse tervise keskus.
“Kuna laste alkoholi- ja narkootikumide tarbimise kasv on otseselt seotud laste vaimse tervisega, pean ma selle keskuse rajamist hädavajalikuks,” märkis Martinson.
Keskuse struktuurid võimaldaksid tema sõnul tunduvalt tõhusamalt tegelda nii psüühiliste häirete, sõltuvusprobleemide kui ka käitumishäiretega lastega, aga ka riskilastega laiemalt.
Planeeritavate juurdeehituste vahele tekib siseväljak, rajatakse ka väiksed haljasalad ning lastemänguväljak.
Samuti on krundile kavandatud Mustamäe haiglalinnakut teenindav helikopterite maandumisplats ning kergliiklusteede võrgustik.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.