"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Meediapeegel (0)
28. aprill 2008

Tallinna vabastamisest:
“Isiklikult mina kui põline tallinlane ei oska küll öelda, kas ma tahangi nii väga, et just Reformierakond mind Keskerakonna “tiiva alt” välja aitab. Kas uue kotka tiib, mis kaitsvalt minu pealt laotuks, olekski nii mõnus? /-/ Eriti kummastavalt mõjub Reformierakonna kampaania praegu, mil pole päris selge, kas Ansipi valitsus suudab Eesti riiki juhtida või käib see majandusliku surutise aastatel Reformierakonnale selgelt üle jõu. Milleks siis veel Tallinna endale kaela võtta?”
Kirjanik Andrus Kivirähk, Eesti Päevaleht, 19. aprill 2008

* * * * *

Rahvarinde eiramise taga võimuiha?
“Eesti poleks tähistanud tänavu iseseisva riigina oma 90. sünniaastat, kui Rahvarinne poleks sellele teed rajanud. /-/ Mälu on paratamatult selektiivne, aga selektiivne mälupoliitika kõneleb ajaloo kasutamisest kättemaksu või võimukehtestamise vahendina. /-/ Rahvarinne näitas kätte solidaarsuse võimalikkuse ka mõistuse pinnal.”
Rein Veidemann, Postimees, 21. aprill 2008

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.