"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
Olümpiapäev ootab noori sportima (0)
28. aprill 2008

Koostöös Eesti Olümpiakomiteega toimub 30. aprillil Saku suurhallis pealinna koolilastele mõeldud Tallinna olümpiapäev.
Üritusega soovib linn väärtustada olümpialiikumist ning aidata kaasa Pekingi olümpiamängudega seonduvate ürituste korraldamisele.
Olümpiapäevale on kohale kutsutud Eesti senised olümpiavõitjad ja Pekingi olümpiakoondise kandidaadid, samas korraldatakse lastele sportlikke ühistegevusi ja koolidevahelisi teatevõistlusi. Selguvad ka pealinna tublimad kehalise kasvatuse õpetajad.
Võitjate pidulik autasustamine toimub samal päeval ning autasud annavad üle EOK president Mart Siimann ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar.
Linn toetab üritust 200 000 krooniga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.