"Eesti meedia on olnud alati veidi paremale poole kallutatud, sotsiaalmeedia uhuu-gruppe ei tasu uskuda."

Indrek Ibrus, meediaprofessor
Osale maailmakuulsa professori loengul (0)
28. aprill 2008

Tallinna Linnavalitsus ja Akadeemia Nord kutsuvad kõiki huvilisi professor RAYMOND PLANTI avalikule loengule “Vabadus, moraalsus ja sundus”, mis toimub laupäeval, 3. mail kell 11.00 Tallinna raekojas. Loeng on tasuta!

Tallinna Linnavalitsus ja Akadeemia Nord kutsuvad kõiki huvilisi professor RAYMOND PLANTI avalikule loengule “Vabadus, moraalsus ja sundus”, mis toimub laupäeval, 3. mail kell 11.00 Tallinna raekojas. Loeng on tasuta!

Maailmakuulus Londoni Ülikooli King’s Kolledži õigusteaduse ja poliitilise filosoofia professor Raymond Plant on ingliskeelse maailma üks tuntumaid filosoofe, kes on pidanud loenguid paljudes riikides üle maailma ning kogunud kuulsust oma töödega poliitilise ning sotsiaal- ja õigusfilosoofia teemadel.
Professor Plant on Inglise Lordide Kojas leiboristide peer ning kannab tiitlit Lord Plant of Highfield. Ta on Lordide Koja Inimõiguste Ühendkomitee liige, samuti olnud ka Briti valitsuse ning Euroopa Ühenduste Õiguskomitee liige.
Professor Raymond Plant on filosoof, kes on kirjutanud põhiliselt poliitilise, sotsiaal- ja õigusfilosoofia teemadel. Kõige enam tuntakse tema sotsiaal- ja õigusfilosoofilisi töid Hegelist, mis käsitlevad inimeste heaolu ja vajadusi, aga ka õigusi ja kohustusi.

Lisainfo: Ivar Raig, tel: 673 7979

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.