"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Paldiski maanteel liigub palju kihutajaid (0)
28. aprill 2008

Luha ja Väike-Ameerika tänavatele paigaldatud liikluskaamerad näitasid, et enamik autojuhte peab kehtestatud kiirusepiirangutest kinni, aga Paldiski maanteel suunaga linnast välja ületavad lubatud kiirust peaaegu pooled autojuhid.
Ajavahemikus 24.–30. märts oli seal lubatud kiiruse ületajaid 61% ja ajavahemikul 31. märtsist kuni 6. aprillini sõitis kiiremini 59% kõikidest mõõtmispiirkonda läbinud autodest. Samas oli Paldiski maanteel kesklinna suunal kiiruse ületajaid alla 10%.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.