"Autojuhid kahjuks ei anna endale aru, mis võib juhtuda, kui nad sõidavad isegi 5 km tunnis lubatust kiiremini. Tagajärjeks võib olla raske kokkupõrge jalakäijaga, jalakäijale võib see lõppeda koguni surmaga."

Põhja prefektuuri patrullpolitseinik Vladimir Kägonen
VAATA TALLINNA TELE­SAATEID (0)
28. aprill 2008

Telekanalil Kalev Sport igal nädalal. Spordisaadet “Tallinn liigub” saab vaadata 29. aprillil, 13. mail ja 27. mail kell 20.45. Kultuurisaade “Kultuurilinn Tallinn” on eetris 6. mail ja 20. mail kell 20.45.
Linnapeale saab küsimusi esitada iga kuu viimasel neljapäeval saates “TeleTallinn”, seekord 29. mail kell 21.30.
“TeleTallinna” saatejuht on Harri Kingo.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.