"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Emadepäeva galakontsert toob kokku eri generatsioonid (0)
05. mai 2008

Emadepäeva galakontsert 10. mail kell 19.00 toob Linnahalli lavale mitmeid erinevaid eesti tippartiste. Dave Bentoni kutsel esinevad kontserdil Anne Veski, Maarja-Liis Ilus, Noorkuu, Mikk Saar, ooperisopran Pille Lill ja värske eurolaulu-lemmik Iiris Vesik.
“Stiilne galaõhtu staaride ja sõpradega on mul meeles mõlkunud juba ammu,” kommenteeris Dave Benton. “Soovin, et emadepäeva eelõhtu tooks ühte kontserdisaali kogu pere, kus igaühe maitsele oleks midagi. Mul on hea meel, et minu sõbrad on selle kutse vastu võtnud,” lisas Benton.
Peale nimetatud artistide teevad kontserdil kaasa Kaire Vilgats, Dagmar Oja, Jakko ja Mikko Maltis ning laiendatud koosseisus ansambel. Kõik esinejad laulavad oma soololaule ning esitavad duette Dave Bentoniga. Viimane esitab läbilõike oma viimase albumi “Generations II” parimatest lugudest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.