"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Kesklinn sai uue bussiraja (0)
05. mai 2008

Tallinna Transpordiameti korraldusel kulgeb nüüd Endla tänavalt Rahvusooper Estoniani uus ühissõidukite rada, mis parandab oluliselt busside ja trollide liiklemist.
Liikluskorralduse osakonna juhataja Vello Lõugase sõnul ei muutunud liiklus oluliselt ebamugavamaks ka autojuhtidele. Roosikrantsi tänavast alates on esimene sõidurada mõeldud Pärnu maanteele pööramiseks. Pärnu maantee ristmikul on ühissõidukeid eelistav valgusfoor, mida praegu veel häälestatakse. Bussiraja mahamärkimisega kadus autojuhtidel võimalus sõita Eesti Panga eest Otsa tänavale. Vanalinna suundujail tuleb sõita Kentmanni ja Sakala tänava kaudu.
Uudne on ka see, et varasema “A” asemel hakkab bussiradu kogu linnas tähistama Euroopa standardi kohane “BUS”.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.