"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
Lasnamäel valmib sel suvel lennukikujuline kogupere mänguplats (0)
05. mai 2008

Kogupere mänguväljak, mis rajatakse Vormsi tänav 5 juures asuvale haljasalale, tuleb lennukikujuline.
“Kuigi Vormsi tänava kogupere mänguväljak on mõeldud igas vanuses inimestele, alates kõige pisematest kuni hallipäiste seeniorideni välja, moodustab Lasnamäe mänguväljaku põhielemendi lennukit meenutav moodustis, mis pakub kõige rohkem huvi 4–12aastastele,” selgitas abilinnapea Deniss Boroditš.
Lasnamäe mänguväljak läheb maksma 4 182 838 krooni ja selle paigaldab OÜ Anrema Grupp. Tööde lõpetamise tähtaeg on 19. juuni.
Siiani oli Tallinnas ainult üks kogu perele tegevust pakkuv mänguväljak, mis asub Mustamäel Männi pargis. Sel aastal rajatakse kogupere mänguväljakud Põhja-Tallinnasse, Lasnamäele, Kristiinesse ja Haaberstisse. Põhja-Tallinna kogupere mänguväljak avatakse 1. juunil Stroomi rannas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.